Beoordelingen van Kiraku Sushibar Den Haag

Recente recensies van Kiraku Sushibar Den Haag

5 sterren na 146 reviews

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit!

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en versheid prima. California roll en dragon roll te los van structuur, valt uit elkaar bij vastpakken. Verpakking in kartonnen doosje niet aangenaam en onhandig icm voorgaande,

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals wij al vaker hebben besteld. Fenomenaal goed ! Onwijs lekker en goede service qua bezorging. Top!

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tuna salad zoals altijd heerlijk!! De kip teriyaki was dit keer minder. Heel veel rijst, de kip was erg vettig en weinig saus. Volgende keer hopelijk beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed zoals altijd!

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer perfect

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meer dan 15 jaar happy customer bij Kiraku. 10 star food! Altijd geweldig.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen hier al vanaf het begin dat kiraku bestaat. Het is altijd een feestje, het eten is geweldig.

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom super

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beef met teriyaki saus was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was smakeloos, de verschillende rollen leken in smaak hetzelfde. En het zag er bovendien niet aantrekkelijk uit: kleurloos en grote plukken sla. Viel met oppakken snel uit elkaar. Schaal van de garnaal zat er deels nog omheen aan de binnenkant van de sushi. En ik vond het behoorlijk prijzig voor deze kwaliteit sushi. Ik zal Kiraku niet aanbevelen bij anderen. Te duur voor deze kwaliteit.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simply the best sushi in town. They also deliver super fast, which is a bonus. I've had a perfect experience with Kiraku for more than a decade now.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I was a bit disappointed this time. I have always enjoyed Kiraku but not had it ordered for a while so am wondering whether there was a change in chef or recipe…. I could smell Chinese spices in both the rolls and the chicken dish which was a little offputting. Also the rice of the roll was not great (not fluffy as it is supposed to be). Half of the crab that was in the roll was shell and couldn’t be really eaten. It was a relief that the crab salad was as good as it always used to be.

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd fantastisch! Super vers, en super snelle bezorging.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk. Beste sushi van Nederland.

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best! Thank you so much :)

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Met goede rijst gemaakt. Prima service. Wel wat aan de prijzige kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ontzettend lekker. Ik eet al ruim 18 jaar sushi van Kiraku en deze keer was het weer uitmuntend.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik zou graag 5 sterren geven, maar de portie tonijn tataki was zo klein, dat het een lachertje was.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en heerlijk!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Echt een aanrader.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekkere tuna advocado salades!!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, heerlijk, uitstekende kwaliteit. Aanrader !!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord fantastisch. Echt alles. De levering en kwaliteit.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk. Bijzonder goed. De rijst, de vis, helemaal in balans. De wasabi is denk ik zelf gemaakt en verfijnd van smaak.

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is alweer een tijdje geleden dat we bij Kiraku hebben gegeten en stonden op het punt om te bellen voor afhalen. Tot onze vreugde zagen we dat er nu ook kan worden bezorgd en hebben daar meteen van geprofiteerd. Onze bestelling werd precies op de aangegeven tijd bezorgd en konden meteen beginnen aan onze warme maaltijd. Het was zoals verwacht weer heerlijk. De tori teriyaki blijft een favoriet. We hebben weer genoten.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, we hebben er van genoten.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simply the best!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Delicious as always

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best in town! Superlekker:))

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder, en erg lekkere sushi, salade en pastei. Keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. En als een moederdag presentje was er een flesje prosecco bijgesloten. Top moederdag dinner! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettende goede en constante kwaliteit! Wat een feest is het toch om hier eten te bestellen. De bezorger was ook perfect op tijd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgd (zoals ook vorige keer), zorgvuldig verpakt en dan.... bij elke hap genieten! Alles even verrukkelijk!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was fantastisch en vooral de handrolletjes onovertroffen

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was really good! Can’t wait to eat at your restaurant :) the delivery was fast too. I was just wondering if it would be possible to order Tamagoyaki as well though.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heel goed, exact op tijd bezorgd, alles perfect verzorgd en fantastisch lekker eten.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best, never disappoints, always fresh! Toro is a must try!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd super

, 24-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super goed echt een tof service en super kwaliteit sushi en sashimi echt top

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

de Uni was heerlijk! /oishii desu yo

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Can't wait to be sitting at the sushibar again but the home delivery was just as delicious. Fresh, tasty, well presented and well delivered!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, fresh and on time. Will keep ordering.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de beste sushi buiten Japan! De sushi rijst en verse vis maken echt het verschil. Heerlijke miso soep die erg vol van smaak is en de mochi mango was ook heel lekker. Alles was keurig verpakt en de bezorging snel.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verfijnd , kwaliteit , mooie presentatie, zeer verse ingrediënten. Een absolute aanrader!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een feestje!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het menu was heerlijk, alleen mijn man zijn favoriet Kip Terryaki viel tegen. Te grote stukken en het krokante jasje was slap, smaak was goed. Is ook lastig met bezorging. Je kunt het ook niet vergelijken als we bij jullie eten is het altijd perfect. Met vriendelijke groet, Els Batenburg en Henk van Bouwhorst

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi uit de regio. Met zorg gemaakt, super vers. Verpakking van de warme gerechten mag wat beter. Lekkage van de soep is niet nodig. Maar ja, die soep is dan ook heel erg lekker en dus zonde van elke verlies.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitmuntend Wel prijzig

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snelle bezorging. De lekkerste sushi in den haag en omstreken. Kan niet wachten tot mijn volgende bestelling :)

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always very happy with the quality of the food. Very prompt delivery too. The crab salad and the chicken teriyaki are excellent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! Wij hebben smakelijk gegeten.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles is netjes ingepakt en vers gemaakt. Dit zie en proef je. Zelden zo lekker gegeten. Ik ga hier vaker afhalen.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Viel tegen. Heb lang in Japan gewoond. Misschien kom je hiermee weg bij Nederlanders die all You Can Eat gewend zijn. Maar dit is geen Japanse kwaliteit. Niet het geld waard. Rijst was ronduit slecht. Vis matig.

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk eten!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers en goed van smaak

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de goedkoopste maar wel de beste!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch rokerige kip en zoete teriyaki saus. Lekker zoals altijd! Bedankt.

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi van hoogwaardige kwaliteit!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hapjes, vlotte aflevering, doen we nog eens

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Den Haag! Heerlijk. Met liefde klaargemaakt.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is lekker, maar sushi van Kiraku halen wij om het gevoel te krijgen dat er iets te vieren valt

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en geweldige service. Helaas niet eerder gekeken naar de bezorgmogelijkheden van Kiraku: we hadden dit al veel eerder moeten doen om onszelf te verwennen. Was weer een echte treat!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom top kwaliteit. Verschil met ter plekke eten is er niet qua smaak. Lukt veel goede restaurants met afhaal niet.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was fantastisch!! Ze hebben sinds kort ook de mogelijkheid om online via hun website te bestellen dit is ideaal! Bezorger kwam exact op de afgesproken tijd!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het ideale troostvoedsel in deze verder toch troosteloze pandemiedagen. Het was weer voortreffelijk. Hier worden we gewoon gelukkig van.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, supervers en de kip goed warm en krokant. Minder plastic zou wel fijn zijn. En bezorging altijd met een smile 😃 Mijn favouriet in Den Haag, hopelijk snel weer op locatie eten, het oog wil ook wat... prachtig keramiek waarop geserveerd wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thank you so much. I recommended to my friends and they are enjoying your food as well :) Great food and delivery time is perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed, maar de kip (eend?) was wat minder bijzonder dan de andere gerechten.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, tempura is ook altijd krokant en de sushi perfect op temperatuur. Het is ook goed van smaak en niet te zout. Vorige keer hadden we wel meer edame bootjes, maar we zaten echt vol van de alles. Dus prima! Heerlijk weer!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastische kwaliteit

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Den Haag. Elke keer weer.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zoals altijd lekker vers, de bezorging was keurig op tijd en helemaal Corona proof!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten, mooi en aantrekkelijk geserveerd en op tijd! Kortom een feest. Dank!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon heerlijk gegeten hartstikke goed

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was vullend, vers en enorm lekker. De bezorging was er snel en heel vriendelijk!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker, heerlijk vers klaargemaakt, om je vingers bij af te likken, een echte topper!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastic ! The food is just perfet as the delivery... we will order again

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk! Fijn dat jullie ook zelf bezorgen

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waanzinnig echt alles is goed.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima verzorgd en heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar. Bezorging thuis keurig op afgesproken tijd.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, kost iets meer dan de doorsnee bulk sushi tent maar zo veel lekkerder en verser! Echt genoten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is ons derde keer en het is zo lekker!! De vis echt vers en sooooo tasty!!!! De bezorging was sneller dan verwacht dus ook echt blij mee.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Kiraku, Een kleine toelichting bij de score lijkt mij op zijn plaats. De laatste bestelling stond in schril contrast met alle bestellingen die ik in voorgaande jaren bij jullie heb gedaan. De reden waarom ik bij Kiraku bestel is kwaliteit. Er wordt zorg besteed aan alle aspecten die een goede sushi maakt. De prijsstelling is anders dan andere aanbieders en met goed recht. Echter viel de laatste bestelling erg tegen. De sushirijst was nagenoeg koud. De rollen waren veel te los gerold en vielen uit elkaar. De rollen waren erg ongelijk gesneden. Bovenstaande observaties kan ik niet rijmen met eerdere ervaringen. Kan er achterhaald worden wat er is misgegaan? Deze feedback is niet prettig om te geven en zal ook niet fijn zijn om te ontvangen. De reden om het toch te doen is de wens om in de toekomst te kunnen blijven genieten van goede sushi. Met vriendelijke groet, Rob

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen speciaal uit Dordrecht om hier de lekkerste sushi en natuurlijk de meesterlijke tonijn avocado salade te eten. Ze hebben nu zelfs bezorgd in Kijkduinpark. Dankjewel voor alle moeite om aan de andere kant van Den Haag zelfs op een vakantiepark te bezorgen.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk! je proeft echt t verschil met goedkope sushi tip: bezorging in zoetermeer, dwz de hele stad zou echt geweldig zijn

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best food and the best service ever. Delicious, warm, looks amazing and tastes amazing. Definitely a favourite restaurant! Great job! Ganbatte ne〜

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en lekker vers

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer top zoals altijd, dit is pas echte sushi ♡

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekker, goede service

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen erg vaak sushi bij jullie en de smaken zijn altijd heerlijk en het is een super goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goede sushi zoals altijd bij jullie 🙌 Met liefde gemaakt en gebracht dat zie je en. Proef je ... Kleine tip stukjes mogen iets kleiner gesneden worden ... en voor take away iets aan de hoge kant met de prijs . Maar meet dan waard

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, goed verpakt en met zorg (en ruim op tijd) bezorgd! Alles smaakte erg goed, heel vers met name sashimi en de tuna salad.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerlekkerste sushi! Ik eet hier al jaren en het stelt nooit teleur

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Den Haag!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals altijd. Snel thuisbezorgd.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kiraku is the best sushi in town! Love the quality, the variety and also very friendly service. Recommended!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always excellent food and service from Kiraku ♥️

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en leuk Valentijnsdag extratje erbij, beste sushi van den haag

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk. Beste sushi van Den Haag! Je proeft gewoon het verschil met andere sushi. Unieke smaakbeleving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer fantastisch gegeten, supervers en heerlijke sushi! Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best in town!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was fantastisch en de bezorging was veel sneller dan verwacht!! Bestel snel weer.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed bereid en heel smakelijk. Bezorging volgens afspraak en veilig neergezet.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Always great food and service!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Den Haag

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi !!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi I’ve had in a loooong time. Excellent quality of ingredients and care in the food!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, een aanrader

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van Den Haag. Iedere keer weer. Nog nooit teleurgesteld

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de lekkerste sushi! De tonijnsalade is onze favoriet! Aanrader!

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al zo vaak bij Kiraku gegeten, echt mijn favo restaurant en nu ook al vele malen besteld sinds de lockdown. Het blijft fantastisch eten.. en de service is top! Als je van echte sushi houdt dan moet je hier bestellen, meer dan de moeite waard. ♡

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

The best sushi in The Hague region. Super fresh and very delicious. It's worth the money!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers en consequente topsmaken. Medewerkers zijn supervriendelijk en bezorgen zelf snel aan huis. Hopelijk snel weer in t restaurant eant ik mis wel de mooie presentatie op het prachtige keramiek.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Always lovely food see you soon again!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.